Közélet

Repülő szarvas talált el egy futó nőt

Az állatot egy terepjárót vezető nő repítette a levegőbe egy ütközés után.

A baleset az amerikai fővárostól nyugatra történt, a Washingtonba vezető egyik autópályán – és mellette – jelentette az NBC televízió. A szarvast egy 71 éves nő gázolta el, amikor az állat megpróbált átszaladni a háromsávos úton. Az ütközéstől az állat a levegőbe emelkedett, majd az út melletti járda felé repült, ahol pont akkor futott el egy maratonfutásokra készülő 27 éves nő, és a repülő szarvas nekicsapódott.

„Nem tudom erre mennyi a statisztikai esély, de nagyon kevés” – jelentette ki az esettel kapcsolatban az NBC-nek egy helyi lakos.

A járda, ahol az ütközéskor levegőbe emelkedett szarvas eltalálta a futót
Fotó: NBC Washington

A két nőt kórházba szállították, és ellátták sérüléseiket, amelyek nem lehettek túl komolyak, mert másnap már haza is engedték őket – közölte az NBC. A szarvas rosszabbul járt. Bár az ütközés(ek) után elszaladt, nem jutott messzire. Tetemét – amelyen keselyűk lakmároztak – egy közelben lakó férfi fedezte fel másnap.

A cikkben nem nevezték meg az áldozatot, de az NBC cikke alatt egy Krystine Rivera nevű nő azt állította, ő volt az, akit eltalált a repülő szarvas kocogás közben. És egyben kikérte magának, hogy kocogónak titulálta az amerikai televízió, mert ő nem kocogó, hanem futó.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik