Közélet

Férfiprostik miatt került bajba a coccolinós magyar New Yorkban

A coccolinós fiúként ismertté vált Berki Viktor a kokainvád miatt megúszta a felelősségrevonást, de párjára börtön vár férfiprostik futtatásáért, és neki is költözni kell – írja a Blikk.

A 29 éves magyar fiatalembert hónapokig tartó huzavona után engedték szabadon, bár a coccolinós flakon legújabb laboratóriumi eredményei szerint valóban kokaint tartalmazott. Az Egyesült Államokban azonban nem citálható bíróság elé ugyanabban az ügyben valaki, ha már egyszer felmentették.

A Blikk cikkéből kiderül, hogy Viktor most azonban házastársa, Gábor miatt aggódhat, akire a rendőrök lecsaptak lakásukban. Szerintük ugyanis Gábor üzletének fő profilja meleg prostituáltak futtatása volt. A hatóság így újra a lakásukba rontott, és minden mozdítható dolgot elvitt onnan. Viktornak is távoznia kellett a lakásból, ő most barátoknál lakik.

Gábor börtönbe kerülését Rónai Péter jogász is megerősítette.

Mi jöhet még?

Ez a coccolinós eset már eddig is vetekedett a legjobb Guy Ritchie-filmek forgatókönyveivel (a végén kiderül, hogy az öblítőt gyártó cég zseniális marketingkampánya az egész), de érezni, még nincs vége a dalnak, lesznek még fordulatok. Addig is itt egy, a hír szellemében készült videó reggelre a Faith No More-tól 1993-ból:

Ajánlott videó

Olvasói sztorik