Közélet

Csapdába csalták a tescós rablót?

tesco (tesco)
tesco (tesco)

A házi őrizete idején találkozóra szökött férfi fegyverarzenált akart vásárolni, amiért előzetesbe került, de az eladót nem tartóztatták le – írja a Blikk.

A rendőrség azt gyanítja, komoly rablásra készült a tescós rabló, de ezúttal ő csak az irányítója lett volna az akciónak, személyesen nem vett volna részt benne – állítja a Blikk rendőrségi információkra hivatkozva.

A laphoz került tanúvallomás szerint az álruhás rendőrök Süveges Pétert attól a pillanattól kezdve figyelték, hogy két és fél héttel ezelőtt kilépett a bíróságról. Ahogy Süveges elhagyta az épületet, a Nyugati pályaudvarhoz ment egy találkozóra. Süvegesre végül itt csaptak le. A nyomozók szerint nemcsak fegyvereket, de robbanóanyagot is akart vásárolni a metrómegállónál.

A Blikk szerint az ügy érdekessége, hogy a legalább két szereplőt igénylő büntetőügyben egyelőre csak egy gyanúsított van, Süveges Péter, a vevő. Az eladó azonban nemcsak hogy nem került előzetes letartóztatásba, de nem is gyanúsítják. Süveges ezek miatt úgy véli, ez a rendőrség részéről amolyan csapda volt, hogy végre újra a rács mögött tudhassák őt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik