Közélet

Fagyasztóba rakta legyilkolt családtagjait

fagyasztó (fagyasztó)
fagyasztó (fagyasztó)

A férfi először a feleségét fojtotta meg, két nap múlva a fiát, majd újabb két nap múlva 12 éves lányát, akit még meg is erőszakolt.

A 39 éves kínai férfi hétfői bírósági tárgyalásán tett vallomásában beismertet a még február közepén elkövetett gyilkosságokat – jelentette a Shanghai Daily. Fej Jang egy veszekedés után fojtotta meg derékszíjával Liang nevű feleségét a Sencssen városában lévő bérelt lakásukban, miután megkötözte a nő kezeit.

Másnap – február 12-én – 12 éves lányával együtt vásárolt egy fagyasztót, minden bizonnyal egy nagyobb méretűt, hiszen egy nappal a gép megvétele után abba rejtette el felesége holttestét, majd mellé tette nyolcéves fiát is, aki február 15-én gyilkolt meg, mert visszabeszélt. Két nappal később már lányával is végzett, de a lány megölése előtt még törülközőt tömött a szájába, megkötözte és megerőszakolta. A kislány holttestét szintén a fagyasztóba tette.

A férfit azután tartóztatta le a kínai rendőrség, hogy Liang testvére jelentette a rendőrségen a nő eltűnését. Az esetről egyéb részleteket nem hoztak nyilvánosságra a kínai hatóságok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik