Közélet

Nem érdekelte a kegyetlen gyilkost, hogy lebukik

bilincs (bilincs)
bilincs (bilincs)

M. Krisztina még a vérnyomokat sem tüntette el, miután megölte a 24 éves lányt.

Borítékolható volt, hogy hamar lebukik a nagybajomi lány gyilkosa. M. Krisztina brutális tette után ugyanis nem sokat törődött a nyomok eltüntetésével – írja vasárnapi számában a Blikk.

Mint arról korábban beszámoltunk, a 24 éves fiatalt nagybajomi otthonában ölték meg még szerdán. Olyan súlyosan bántalmazták, hogy a helyszínen belehalt sérüléseibe. Holttestére hozzátartozói találtak rá az ágyneműtartóba rejtve, amikor lefekvéshez készülődtek. A rendőrség pár nappal később őrizetbe vette a lány 23 éves barátnőjét. Egyelőre nem tudni, miért gyilkolt.

A gyászoló édesanya a lapnak elmondta, a lányok jó barátnők voltak. Az áldozat a gyilkosság napján sem gyanakodott semmi rosszra, Krisztina nyugodtnak tűnt, és bár lett volna rá ideje, mégsem oldott kereket. Nem vette el barátnője mobilját sem, ami folyamatosan ott berregett holtteste mellett, és esze ágában sem volt felmosni Zsuzsi vérben álló szobáját. Mint ahogy arra sem volt gondja, hogy a gyilkos eszközt elrejtse: a kalapácsot csak a kert végébe hajította. Egyedül véres melegítőjétől szabadult meg – részletezi a lap.

A Blikk úgy tudja, Krisztina a rendőrségnek beismerte a gyilkosságot. A bíróság 30 napra előzetes letartóztatásba helyezte a lányt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik