Közélet

Kisfiú hívott rendőrt a családon belüli erőszakhoz

csaladon-beluli-eroszak(960x640)(10).jpg (erőszak)
csaladon-beluli-eroszak(960x640)(10).jpg (erőszak)

A gyerek azzal hívta a rendőrséget, hogy jöjjenek gyorsan, mert az apja meg fogja verni az anyját.

Miközben megadta a címet a rendőrségnek, a háttérben már hallatszott a szülők veszekedése, majd a vonal megszakadt. A hívás azonban nemsokára megismétlődött, a fiú kérlelte a rendőröket, hogy „menjenek gyorsan”.

A rendőrök lenyomozták a szombat este érkezett hívást, a fonyódi járőrök pedig a megadott címre indultak, ahol valóban egy családi veszekedés zajlott és bántalmazás is történt. A segítséget kérő kisfiút is megtalálták a helyszínen, aki elmondta, hogy attól félt, édesapja őt is és testvéreit is bántani fogja, ezért kért segítséget.

Az apát előállították a Fonyódi Rendőrkapitányságra és az édesanya kérésére vele szemben ideiglenes megelőző távoltartó határozatot hoztak.

Debrecenben emberéletet követelt az erőszak

Nem ez az első verekedésbe torkollott családon belüli erőszak a hétvégén, ahogy már korábban megírtuk, Debrecenben egy férfi megölte feleségét, majd magával is végzett.

Az eset után Dobó Dénes rendőr hadnagy, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense elmondta: az 53 éves férfi és az 50 éves nő az otthonukban veszekedett egymással, a férfi olyan súlyosan bántalmazta feleségét, hogy az asszony a helyszínen meghalt, utána pedig a férj is öngyilkos lett.

Közben a nőverő politikus inkább ebédelne

Hiába hívta ki Miló Viki boxbajnoknő az élettársát megverő ex-fideszes Balogh Józsefet egy pedagógiai célzatú boxmeccsre, a képviselő inkább vendégül látná őt a tanyáján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik