Közélet

Álbombát hagyott a konyhában egy dühös férj

műbomba (ál-bomba, átverés)
műbomba (ál-bomba, átverés)

Csak a feleségére akart ráijeszteni, de komolyan túllőtt a célon.

Egy halálra rémült nő hívta a hatóságokat csütörtök éjjel a hatóságokat a floridai Vero Beach városában. Azt mondta összeveszett a férjével, mert az nem akarja tudomásul venni, hogy a nő válni akar, ezért bosszúból egy bombát hagyott a konyhában, majd elment otthonról – írja a megyei Sheriff hivatalának jelentése alapján egy helyi híroldal.

 

Randolph Smith, az 51 éves férfi álbombával fenyegette feleségét (forrás: Indian River County Sheriff’s Office)

 

A nő elmondta, hogy egy szürke cső fekszik az asztalon, amiből fura drótok és elektromos vezetékek állnak ki, körülötte pedig számtalan írásos üzenet, melyeken ilyesmik állnak:

„Robbanószer, ez egy bomba!”

„Bumm”

A rendőrség azonnal riasztotta a tűzszerész egységet, akik nagy erőkkel vonultak a helyszínre, majd hamarosan megállapították, hogy a fura szerkezetnek semmi köze sincs robbanószerekhez. Az álbombát készítő férfi ellen körözést adtak ki és hamarosan el is fogták egy közeli gyorsétteremben. A férfinek nem csak a halálos fegyverrel történő fenyegetőzés miatt, hanem engedetlenségért is felelnie kell majd a bíróságon, ugyanis jogtalannak ítélte letartóztatását, ezért többször megpróbált egyszerűen elsétálni a rendőrségről, amíg meg nem bilincselték. A rendőröknek csak annyit volt hajlandó elmondani, hogy azért hagyta otthon az álbombát, mert a felesége nagyon felbosszantotta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik