Közélet

Videóra vették a csoportos erőszakot

Saját iskolatársai verték és erőszakolták meg a 16 éves lányt.

Egészen ártatlanul indult a múlt hét péntek este: az áldozatot áthívták az erőszaktevő otthonába, ahol a fiatalok először zenét hallgattak és tévéztek. A rendőrségi jelentés szerint a fordulat akkor következett, mikor az öt támadó (három fiú és két lány) mindegyike megérkezett. Ekkor ugyanis választás elé állították a 16 éves lányt – verés vagy szex.

Az elutasító válasz után a támadók úgy döntöttek, a sorrend épp megfelel nekik. Hajánál fogva kirángatták a hátsókertbe, lelökték a lépcsőn és a betonba verték a fejét, majd a hálószobába visszatérve letépték ruháit és hagyták, hogy a legidősebb fiú – nevezzük nevén: Jayvon Woolfork – megerőszakolja. Csak ezek után engedték, hogy a félholtra vert lány távozzon, bár cipőjét nem adták vissza.

A szombat hajnalban kiérkező rendőrök leírása szerint a lány tele volt zúzódásokkal, mindkét szeme súlyosan feldagadt, láthatóan több arccsontja is eltört és folyamatosan vérzett a bal füle.

Az öt támadót hamar letartóztatták, s bár próbáltak tagadni és ferdíteni, egyikük mobiltelefonján minden vallomásnál többet érő felvételeket találtak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik