marihuana(960x640)(7).jpg (marihuána, )
Közélet

Megkéselte barátját, mert kutyája felzabálta a füvét

A nő a rendőröknek azt állította, barátja csak többször is nekifutott a késnek, miközben veszekedtek.

A 26 éves floridai nő és barátja azután kezdett el vitatkozni, hogy a férfi kutyája megette a nő marihuána készletét – állította a férfi a késelésig fajult vita miatt megjelent rendőröknek. A Sun-Sentinel beszámolója szerint Kevin Wiggins az arcán és a kezén sebesült meg, amikor a modellként dolgozó Shadae Scott megvágta kis rózsaszínű zsebkésével.

Wiggins elmondása szerint a késes támadás a marihuána eltűnése utáni vita közben történt. A nő a bíróságon egy egészen más verziót adott elő. Szerinte a vacsora miatt veszekedtek, és csak önvédelemből vette elő zsebkését, és egyáltalán nem szúrta meg vele barátját. A nő elmondása szerint Wiggins csak többször nekiszaladt a késnek, és saját magát sebesítette meg.

Scottot előzetes letartóztatásba helyezték, eltiltották a késbirtoklástól és attól, hogy 150 méternél közelebb menjen Wigginshez. Az nem lehet tudni, hogy mi történt a marihuánát felzabló kutyával – jegyezte meg az esetről beszámoló Sun-Sentinel.

Ajánlott videó

Annak jártunk utána, hogyan zajlik egy eljárás, és azon túl mi vár a rajtakapott egészségügyi dolgozókra, valamint hogy kevesebb borítékot csúsztatnak-e zsebbe az új szabályozás óta a betegek.