Közélet

Felakasztotta magát, hogy találkozzon az édesapjával

A 12 éves Maria búcsúlevelében azt írta édesanyjának: nagyon hiányzott neki az apukája.

A napokban döbbenetes tragédia borzolta a kedélyeket Lengyelországban. Egy 12 éves kislány, Maria felakasztotta magát, mert újra találkozni szeretett volna 5 éve halott édesapjával a mennyországban. A kislány holttestét 35 éves édesanyja, Monika Kislo találta meg, amikor benyitott lánya szobájába, hogy esti mesét olvasson neki.

Az anya a kislány teste mellett megtalálta Maria búcsúlevelét is, amiben azt írta: “Drága Anyu, kérlek ne légy szomorú, de nagyon hiányzott apu. Újra akartam látni.”


Apukája tanította lovagolni
Forrás: The Daily Mail

A sokkos állapotban lévő édesanya végül 13 éves fiával vágatta le kislánya testét, akin már a kiérkező mentők sem tudtak segíteni. A döbbent Monika elmondta, férje, Arek 5 évvel ezelőtt hunyt el, szívrohamban. “5 évvel ezelőtt Arek, most pedig a kislányom. Fogalmam sincs, hogy élhetném túl ezt a fájdalmat, ha nem lenne a kisfiam, nem tudom akarnék-e még tovább élni” – mondta.

Maria egyébként az öngyilkosságát megelőző időben boldognak tűnt. Az iskolában is szorgalmas, jó képességű, vidám kislánynak tartották. Semmi jel nem utalt arra, hogy depressziós lenne. “Sosem mondta, hogy ennyire hiányolja az édesapját, az igazat megvallva soha nem is beszélt róla” – mondta az anya.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik