Közélet

Hét év letöltendő péniszharapásért

Brit bíróság (bíróság, london, szobor, )
Brit bíróság (bíróság, london, szobor, )

Szándékosanakart annyi fájdalmat okozni, amennyit csak lehetséges.

Bűnösnek találta, és hét év börtönbüntetésre ítélte a Canterbury Királyi Bíróság Jason Martint, aki egy eldurvult vita során véresre harapdálta szomszédja, Richard Henderson péniszét – írja a Metro. Mint arról korábban beszámoltunk, a konfliktus akkor kezdődött, amikor Handerson megkérte Martint, hogy halkítsa le az Xbox-át, ám az erre nem volt hajlandó.

Az áldozat a bíróságon elmondta, hogy olyan fájdalmat érzett, amilyet soha azelőtt, férfiasságát össze kellett varrni. Martin tagadta a vádat: arra hivatkozott, hogy csak két foga van, így nem tudott volna komoly sérülést okozni, és azért volt véres a szája, amikor a helyszínre érkezte rendőrök, mert Handerson arcon ütötte.

Adele Williams, bíró azonban bizonyítottnak látta a szándékos testi sértést és szigorú büntetést szabott ki. Indoklásában kifejtette, hogy nem kétséges: a vádlott célja az volt, hogy a lehető legkomolyabb fájdalmat és sérülést okozza áldozatának, illetve hogy minél inkább megalázza őt. Az eredetileg hat éves büntetést a vádlott korábbi veszélyes vezetési ügyei miatt toldotta meg egy évvel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik