nemzeti dohánybolt (nemzeti dohánybolt)
Közélet

Fegyverrel rámolt ki egy trafikot – elkapták

Kiraboltak egy dohányboltot kedd este Szolnokon, a bűncselekmény elkövetésével gyanúsított 20 éves férfit négy órán belül elfogták a rendőrök - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense szerdán az MTI-vel.

Pásztorné Kovács Ágnes elmondta: kedden 20 óra körül Szolnokon, egy Széchenyi körúti dohányboltba bement egy arcmaszkot viselő férfi, és a kezében fegyverrel vagy annak utánzatával az alkalmazottól a bevételt követelte. Miután megszerezte a készpénzt, a rabló elhagyta a helyszínt. A bűncselekmény során senki sem sérült meg.

Az elsődlegesen beszerzett és a szemtanúk által elmondott információk alapján a rendőrök átvizsgáltak egy közeli társasházat, amelynek egyik lakásában a rablástól számított négy órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható L. Gábort. A szolnoki férfi otthonában a házkutatáskor megtalálták és lefoglalták az eltulajdonított készpénzt, a bűncselekmény idején viselt ruházatot, és a fegyvert vagy annak utánzatát.

A 20 éves férfit előállították a Szolnoki Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vették, és kezdeményezik az előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!