Közélet

Majdnem éhen halt lányuk, miközben a neten játszottak

A 3. születésnapjához közelítő kislány kritikus állapotban fekszik a kórházban. Szüleit letartóztatták.

Az amerikai Tulsa városában élő kisgyerek alig hat kilogrammot nyomott, amikor az előző héten kórházba került. A harmadik születésnapjától két hónapra lévő lány egy rendőrnyomozó elmondása szerint nem tud járni és nincs ereje mozogni és beszélni is alig tud – közölte a NewsOn6. A nyomozó kijelentette: az a megérzése, hogy a kisgyerek soha nem volt szülei házán kívül.

A tulsai rendőrség közlése szerint a gyerek azért került ilyen rossz állapotba, mert szülei folyamatosan egy internetes játékkal játszottak, és egyáltalán nem törődtek gyermekükkel. Még akkor is a gépeik előtt ültek, amikor lányuk kritikus állapotban feküdt a kórházban. A gyerek mellett csak pár órán át voltak, majd hazamentek és később közölték a kórházzal, hogy leghamarabb másnap látogatják meg az életveszélyben lévő lányukat.

Lányuk éhezett, miközben ők a neten játszottak
Fotó: Tulsa Police

A rendőrséget a kórház értesítette. Amikor a rendőrök kimentek a szülőkhöz, azok a neten játszottak. A férj a rendőröket látva rögtön rákérdezett, hogy azért vannak-e ott, mert meghalt a gyerek. A rendőrök közölték velük, hogy a lányuk még él, majd letartóztatták őket a gyermek elhanyagolása miatt – írta a Tulsa World. .

Ajánlott videó

Olvasói sztorik