Közélet

Hason szúrta csecsemőjét, hogy bemártson egy férfit

A 21 éves nő saját magát is megsebesítette, de a rendőröket végül nem sikerült átejtenie.

Az amerikai nő egy kocogók által kedvelt ösvényen játszotta el az ellene, és csecsemőkorú gyermeke elleni támadást, a Denver közelében található Wheat Ridge-ben – jelentette a helyi sajtó. Stephany Harwoodra és fiára egy idős pár talált rá, még augusztus 22-én. A nő akkor azt állította a rendőröknek, hogy támadója a 44 éves Marvin Wilson volt, akit már 15 éves kora óta ismert, és aki ellen ő és családja már több feljelentést tett szexuális és egyéb támadások miatt – írta az Our Colorado News.

Stephany Harwood: hasba szúrta saját csecsemőjét, hogy börtönbe jutasson egy férfit
Fotó:  Wheat Ridge Police Dept

Harwood elmondása szerint a férfi egy bokorból kiugorva rontott rá és gyerekére, majd egy rövid üldözés után megszurkálta őket. A rendőrségnek egy hónapjába került, hogy elég bizonyítékot szerezzenek arra, hogy letartóztathassák az „áldozatot”, a 21 éves anyát, akiről már közvetlenül a késes támadás után gyanítani kezdték, hogy csak kitalálta a történetet, hogy bemártsa Wilsont.

A nőt végül súlyos sérülést okozó gyermekbántalmazás vádjával tartóztatták le, míg fiát egy rokonra bízták.

Wilson, akinek terebélyes bűnlajstroma van, a rendőrség azonban továbbra is keresi. Az ügybe az FBI is bekapcsolódott, amelynek ügynökei felvették a kapcsolatot a férfi Floridában élő testvérével, aki szerint Wilson talán Mexikóban él.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik