Közélet

Elsétált, miután elütötte a vonat

A 25 éves férfi a fülhallgatója miatt nem halotta a mögötte érkező vonatot, miközben a síneken gyalogolt.

A vonatvezető ugyan észrevette a sínek közt sétáló férfit, miközben a Kansas államban lévő Topekán halad keresztül, és volt ideje rádudálni, a férfi semmit sem reagált a hangos kürtre, és nem tért ki az érkező szerelvény elől. A mozdonyvezető hiába lassított, nem tudott megállni, és elütötte a gyaloglót, aki mire a szerelvény megállt már újra talpon volt, és egészen egyszerűen elsétált a helyszínről, telefonján beszélve – közölte a Topeka Capital-Journal.

A vasútvonal, ahol a 25 éves férfit elütötte a vonat, a kereszteződéssel, ahova elgyalogolt a baleset után
Forrás: Google Street View

Mint később kiderült, a szerencsés gázolás áldozata a 25 éves Kristopher Wenberg volt, akit egy autós vette fel, és vitt kórházba, ahol ellátták kisebb sérüléseit. A beszámoló szerint csak a vonattal való túl közeli találkozás csak zúzódásokat okozott a lábán és vállán. A férfi a rendőröknek azt mondta, hogy fülhallgatóját hallgatta, és azért nem hallotta a közeledő vonatot.

Ma már volt egy hírünk egy vonatütközést szerencsésen túlélő emberről, igaz a 29 éves amerikai nő autóban ült, viszont két vonattal is ütközött pár másodpercen belül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik