Közélet

Két vonattal is ütközött, de túlélte

A rendőrök elől menekülő nő egy vasúti kereszteződésben nekiment egy tehervonatnak, majd jött egy másik is. Az ütközés kamera rögzítette.

A balesetet a Utah államban található Woods Cross város egyik rendőrjárőre rögzítette az autójában lévő szélvédőkamerával, miközben a fekete Mercedest vezető 29 éves nőt üldözte – közölte a KSLTV és a KUTV. A beszámoló szerint a nő menekülés közben nekiütközött egy tehervonatnak egy vasúti átjáróban. Maga az ütközés a felvételen nem látszik, csak az, ahogy egy kereszteződésben nagy sebességgel elszáguld a rendőrautó előtt, valamint a végeredmény, ahogy az összeroncsolódott kocsi az átjáróban áll, a haladó vonat mellett.

Az üldöző rendőrök gyorsan az autóhoz siettek, hogy kiszedjék az autóból a nőt, amikor egy hangos vonatkürt szólalt meg, majd egy újabb tehervonat érkezett az átjáróba. A rendőrök még éppen el tudtak menni az útból, amikor a több mozdony húzta, megállíthatatlannak tűnő szerelvény nekicsapódott a síneken veszteglő autónak. A 29 éves nő azonban nem szenvedett életveszélyes sérüléseket, a rendőrség közlése szerint törött karral szállították kórházba.

Azt nem lehet tudni, hogy a nőt pontosan miért keresték, csak annyit, hogy egy helyi lakos hívta ki a nőre a rendőröket, miután hívatlanul megjelent otthonánál, és heves perpatvart okozott.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik