Közélet

Őrültként rontott szeretőjére egy szexuálisan kihasznált férfi

A nővel egyébként egy dühkontroll tanfolyamon ismerkedett meg.

Az 55 éves Jeffrey Richardsot azért csukták le, mert felpfozott és fojtogatott egy 52 éves nőt, a szexpartnerét  – írja a Macomb Daily.

Richardsot még múlt hónapban tartóztatták le először családon belüli erőszakért, mikor megütötte egyik nőrokonát. Akkor azzal a feltétellel helyezték szabadlábra, hogy eljár egy dühkontroll tanfolyamra – itt találkozott új szeretőjével. A nő elmondása szerint időnként, tisztán szexuális célból jártak össze, ám egy alkalommal Richards bevallotta, hogy többet szeretne, és javasolta, hogy vállalják fel kapcsolatukat. A férfi akkor dühödött be, amikor a nő világossá tette, hogy ő nem gondol ilyesmire, valójában csak „azt” akarta. Richardson ekkor fojtogatni kezdte és többször megütötte.

Az asszony, elmondása szerint, elvesztette az eszméletét, és mikor magához tért, sikerült annyira megnyugtatnia Richardsot, hogy az engedte őt kilépni a lakásból, ekkor értesítette a rendőröket. A bántalmazás indítékának ellenére, a férfit először ismét családon belüli erőszakért ítélték volna el – ami Michigan államban mindössze szabálysértésnek minősül, de vesztére egy új, október 4-én elfogadott törvény értelmében a halált nem okozó fojtogatás súlyos bűncselekmény, amit akár tíz év börtönnel is lehet büntetni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik