Közélet

Harcosok klubját szerveztek a melóban a börtönőrök

Unalmukban extra adag ételért és kávéért harcoltatták a fogvatartottakat

Három börtönőrt függesztettek fel azonnali hatállyal a szolgálat alól a pennsylvaniai York városában, mert unalmas szolgálataikba úgy próbáltak egy kis izgalmat csempészni, hogy két fogvatartottat némi étellel, kávéval és rábeszéléssel rávettek, hogy verekedjenek egymással, majd a smasszerekkel is ki kellett állniuk egy-egy kör bunyóra – tudósított a Chanel 9 hírcsatorna.

David Whitcomb, Mark Haynes, and Daniel Graff a légyottokat éjjelente a York Megyei Börtön déli szárnyának vizesblokkjaiban szervezte. Az ökölharcon kívül egyéb szórakoztató ötleteik is voltak, áll David Wright és James Hicks fogvatartottak vallomásiban. „Igyál meg egy gallon (közel négy liter) tejet egy óra alatt, nyelj le egy nagy kanál fahéjat, igyál paprikasprayel telefújt vizet, szippants az orrodba összetört cukorkát, vagy csípős fűszerporokat” – sorolták a fegyőrök visszautasíthatatlan felkéréseit az elítéltek.

A börtönőrök ellen eljárás indult, amiért visszaéltek az állam által rájuk ruházott hatalommal, jelenleg fizetés nélküli szabadságon várnak mulatságaik következményeire.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik