Közélet

Kontár abortusz közben vérzett el

Öt nappal a halála után találtak rá egy fiatal lány holttestére.

Egy víz-gázszerelő próbált terhesség-megszakítást végezni a húszas évei elején járó ázsiai lányon egy dubai lakásban. Éles szerszámaival olyan súlyos sérüléseket okozott a drogokkal elkábított lánynak a beavatkozás közben, hogy a fiatal a helyszínen elvérzett. A holttestre öt nappal az eset után találtak rá a rendőrök, amikor feltörték egy gyanús szagokat árasztó lakás ajtaját – írta egy helyi hírportál.

Kiderült: az ingatlant egy prostitúcióval foglalkozó bűnszervezet bérelte, ezen a nyomon elindulva a rendőrök három ázsiai származású férfit őrizetbe vettek, akik vallomást is tettek. Elmondták, hogy a nő kereste meg őket, hogy segítsenek rajta mert egy „illegális kapcsolatban” teherbe esett. Azt állították, hogy a beavatkozást végző munkás, és a nő, aki segített neki, későn vették észre, hogy az elkábított áldozatnak leállt a légzése. Amikor rájöttek, hogy a fiatal lány meghalt, rögtön elhagyták az országot.

Az áldozatról a rendőrség kiderítette, hogy másfél éve, turista vízummal érkezett az Emirátusokba, azóta illegálisan tartózkodott az országban. A nyomozók most az Interpol segítségét kérik szökésben lévő gyilkosainak azonosításában és kézre kerítésében.

Ajánlott videó

Ha azt gondoljuk, hogy a gyerekeink az iskolapadból kikerülve a XIX. századba lépnek ki, akkor ez a jelenlegi oktatási rendszer kiváló, hiszen nagyjából egy két évszázaddal ezelőtti világra készíti fel a fiatalokat – nyilatkozta a 24.hu-nak Balogh Péter (Petya), a Cápák között című üzleti showműsor alapembere. Interjú.
Fél évszázada egy addig nem sokra tartott, huszonnyolc éves bokszoló, Ken Norton úgy elverte Muhammad Alit, hogy a vesztes favoritnak eltört az állkapcsa. A győztes nehézsúlyú mindössze 50 ezer dollárt kasszírozott váratlan diadala után. Aztán még kétszer megmérkőzött Alival, harmadszorra már az 1973. március 31-én kapott pénz harmincszorosáért.