Közélet

Kontár abortusz közben vérzett el

Öt nappal a halála után találtak rá egy fiatal lány holttestére.

Egy víz-gázszerelő próbált terhesség-megszakítást végezni a húszas évei elején járó ázsiai lányon egy dubai lakásban. Éles szerszámaival olyan súlyos sérüléseket okozott a drogokkal elkábított lánynak a beavatkozás közben, hogy a fiatal a helyszínen elvérzett. A holttestre öt nappal az eset után találtak rá a rendőrök, amikor feltörték egy gyanús szagokat árasztó lakás ajtaját – írta egy helyi hírportál.

Kiderült: az ingatlant egy prostitúcióval foglalkozó bűnszervezet bérelte, ezen a nyomon elindulva a rendőrök három ázsiai származású férfit őrizetbe vettek, akik vallomást is tettek. Elmondták, hogy a nő kereste meg őket, hogy segítsenek rajta mert egy „illegális kapcsolatban” teherbe esett. Azt állították, hogy a beavatkozást végző munkás, és a nő, aki segített neki, későn vették észre, hogy az elkábított áldozatnak leállt a légzése. Amikor rájöttek, hogy a fiatal lány meghalt, rögtön elhagyták az országot.

Az áldozatról a rendőrség kiderítette, hogy másfél éve, turista vízummal érkezett az Emirátusokba, azóta illegálisan tartózkodott az országban. A nyomozók most az Interpol segítségét kérik szökésben lévő gyilkosainak azonosításában és kézre kerítésében.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik