Közélet

Kenyérpirítóba szorult a pénisze

Bizarr balesethez riasztották a tűzoltókat Londonban: egy férfit kellett kiszabadítaniuk igencsak szorult helyzetéből, miután balul sült el egy szexuális kísérlet – írja a Bors.

A középkorú brit férfinak a pénisze szorult be a kenyérpirítóba, és akárhogy is próbálkozott, nem tudta kiügyeskedni belőle. A tűzoltók végül kivágták a fogságba esett testrészt az elektromos szerkezetből – derül ki a a Borsból.

A Mirror tudósításából az nem derül ki, pontosan miért is került a hímtag erre a szokatlan helyre, de a tűzoltók elárulták, hogy gyakran találkoznak hasonló kínos esettel. Kellett már péniszt kiszabadítaniuk porszívóból, volt, hogy péniszgyűrű ejtette rabságba a testrészt, és gyakori, hogy szexjátékok közben összebilincselt embereket kell kiszabadítaniuk.

A paráználkodás kockázatai

Nagy-Britanniában minden harmadik lakosnak volt már kisebb szexbalesete, és 5%-uk hagyott ki már munkanapot intim baleset miatt.

A legveszélyesebbek a szokatlan helyen, lépcsőn, konyhaasztalon lefolytatott szexuális aktusok, de olyan is előfordult már, hogy a hatvanas éveit taposó paciens önkielégítés közben törte össze… magát, azért, mert mivel hallotta, hogy édesanyja közeledik, sietett bezárni a szobája ajtaját…

Az sem lehetett piskóta, amikor a vágy olyan erővel tört a férfira, hogy a vacsora bejezése után közvetlenül kért barátnőjétől orális szexet – csak hát a csípős, fűszeres ázsiai fogás után valahogy nem volt olyan kellemes.

S van amikor nem is a résztvevők okozzák a bajt – több esetet is feljegyeztek, amikor a heves szerelmeskedés közben az ágyra ugró macska okozott karmolásos sérüléseket a legintimebb testtájékokon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik