Szórakozás

Pénisz jelent meg a híradós feje mellett, élő adásban (18+)

Most egy cseh híradós nevét ismerhette meg a világ, a mögötte lévő monitorok nem odaillő képsorai miatt.

Nem először viccelnek meg tévés híradósokat a műsorvezető mögött látható monitorok, amelyek nagyon sok tévéhíradó díszletét adják, mutatva, hogy „mindent figyelnek”. Januárban egy svéd hírtelevízióban reggeli hírműsorában lehetett pornófilmet látni a háttérben lévő monitorok egyikén, májusban pedig egy görög televízióban volt látható egy erotikus film a műsorvezető mögött látható tévén.

Most a cseh közszolgálati televízió délután négy órakor sugárzott híradója lepte meg az embereket egy pikáns jelentettel. A pont Daniel Takáč bemondó feje mellett lévő monitoron ugyanis egy férfi nemi szerv köszöntötte nézőket az adás elején.

A csatorna közlése szerint a jelenet nem egy pornófilmből, hanem egy dokumentumfilmből származott, „ostoba hibaként” jellemezve az esetet, miután több néző is dühöen panaszkodott náluk a jelenet miatt – írta a Metro.co.uk.

Az élő adás varázsa…

A kamera a forog, a riporter mögött pedig zajlanak az események – lássuk, milyen bakikat produkál az élet!

A kamerának nem lehet ellenállni: ez a kislány mindenkinek megmutathatta tánctehetségét, avagy hogy csináljunk Megasztárt a reggeli hírekből

 

“Hopp, nézd már, ott egy kamera! Hol? Ott, de neked inkább az utat kéne figyelni, haver!”

 

“Halló,anya, igen, kösz jól. Mi?! Épp engem látsz a tévében?! Komolyan!? De hát épp a zebránál állok… Ja, látom a kamerát! Várj, integetek neked!”

 

Ön kit vagy mit látna szívesen valamelyik hírműsor háttérképernyőjén?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik