Közélet

Leléptek a londoni magyarok pénzével

londoni magyarok (londoni magyarok)
londoni magyarok (londoni magyarok)

Vérdíjat tűztek ki T. Tamás a fejére, aki ötvenmillió forintot nyúlt le a londoni magyarok legnagyobb képviseletétől – írja a Bors.

Csaló, tolvaj után kutat az angol rendőrség – írja a Facebookon a Londoni Magyarok nevű cég, amely a brit fővárosban élő és ott letelepedni készülő magyarok egyik legnagyobb hivatalos képviselete. A gyanúsított T. Tamast a felhívás szerint nagy értékű lopás miatt keresik. A múlt hétfőig Londonban élő férfi eredetileg maroslelei lakos, de Londonban élt az elmúlt 6 évben.

Forrás: Facebook

A cég ezer font jutalmat, azaz 364 ezer forintnyi összeget ajánlott fel. A Bors szerint a Londoni Magyarok nevű cég a brit fővárosban élő és ott letelepedni készülő magyarok egyik legnagyobb hivatalos képviselete. 130 ingatlanjuk, 500 kiadó szobájuk, egy 40 szobás hoteljük, három magyar boltjuk és három ingatlanirodájuk van, sőt tíz éve üzemeltet egy magyarok által látogatott szórakozóhelyet is.

A londoni cégvezető a levelezését is közzétette, amelyben a gyanúsított fiának leírja, hogy az apja ellopott az elmúlt 2 évben 50 millió forintot. Csak az utolsó öt hónapban húszat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik