Közélet

Arcon harapta a rendőrt saját kutyája

Az esetről nem meglepő módon csak nagyon szűkszavúan számolt be a rendőrség.

A híriparba készülő emberek hamar megtanulják, mitől lesz valami hír, egy mindenhol használt példán keresztül. Hír az, amikor a postás harapja meg a kutyát, az nem, amikor a kutya a postást. Mert az utóbbi ugye megszokott, az előbbi viszont meghökkentő.

Hasonló történetbe botlottunk egy amerikai televízió oldalán. A Las Vegasi 8NewsNow híre egy rendőrről szól, akit arcon harapott saját rendőrkutyája. A pár soros kis hírecske szerint a rendőr egy gyanúsított felkutatásában segített kollégáinak, amikor a meghökkentő eset történt. A rendőrség közlése szerint a rendőr a keresés közben véletlenül elesett, amitől a kutya “izgatott állapotba került”, emiatt rátámadt a rendőrre, és arcon harapta.

A rendőrt kórházba szállították, hogy ellássák az állkapcsán és arcán keletkezett sérüléseket, amelyek a televízió rövid híre szerint nem voltak veszélyesek.

Bár ritka, ilyen előfordul. Februárban számoltunk be egy floridai esetről, amikor egy gyermekvédelmist az agyékán harapott meg egy rendőrkutya, miközben egy betörő nyomait kutatták egy erdős területen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik