Közélet

Áldozata barátja őrzi a hummeres rendőrgázolót

Hummeres-baleset(960x640)(3).jpg (hummer, ingyenes, )
Hummeres-baleset(960x640)(3).jpg (hummer, ingyenes, )

Nem számíthat túl sok jóra Thomas B., a hummeres osztrák rendőrgázoló a Csillag börtönben, ahol az áldozata kedvesének testvére teljesít szolgálatot – írja a Bors.

Az ámokfutó hónapok óta a szegedi Csillag börtönben raboskodik, amely köztudottan az ország egyik legkeményebb fegyintézete. A Bors úgy tudja: Thomas B. duplán pechesnek érezheti magát, mert a rendőrgyilkosoknak kijáró ellenszenven túl az őrök kiemelt figyelemmel viseltetnek iránta. Ugyanis az elgázolt Kenéz Imre gyászoló kedvesének testvére is a Csillagban lát el szolgálatot, a bv-őr az életfogytosok körletében dolgozik.

Az osztrák Thomas B. tavaly október 11-én gázolta halálra Hummerjével az őt igazoltatni akaró motoros rendőrt, Kenéz Imrét. Az osztrák sofőr azzal védekezett, hogy Kenéz társának agresszív magatartása miatt megijedt és az ablakon befújt megvakította, ezért véletlenül ütötte el Hummerjével a magyar rendőrmotorost, az egyik biztonsági kamera felvétele ezt cáfolja.

A férfi tárgyalása egy évvel a gázolás után, október 22-én kezdődik a Szegedi Törvényszéken. Az ügyben a bíróság októberre még három tárgyalási napot tűzött ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik