Közélet

Két és fél évet kapott a kislányt megrontó pilicsévi rém

laskai lászló (piliscsév, laskai lászló, )
laskai lászló (piliscsév, laskai lászló, )

A férfi azon túl, hogy "megszöktette" kamaszodó szerelmét és annak kishúgát, egy idős nőt brutálisan kirabolt. Utóbbi ügyben még tart a nyomozás.

Megrontásért két év három hónap szabadságvesztésre ítélte az Esztergomi Járásbíróság kedden azt a piliscsévi férfit, aki augusztusban több mint egy hétig bujkált egy testvérpárral, egy 14 éves lánnyal és 11 éves testvérével. A gyorsított eljárásban meghozott ítélet nem jogerős – közölte a Tatabányai Törvényszék szóvivője szerdán.

Mint ismert, a férfi napokon át gyalogolt a gyerekekkel, több tíz kilométert tettek meg így, ezalatt csak egyszer aludtak panzióban. Mikor elfogyott a pénzük, a férfi kirabolt egy idős, pilismaróti asszonyt. Megverte, elvette az ékszereit és a pénzét, majd sorsára hagyta a sérült nőt. A rendőrök egy kisboltnál kapták el másnap, augusztus 25-én, a határnál, vele voltak a gyerekek is.

A férfi ellen egyébként a lányok édesanyja tett feljelentést, miután tudomást szerzett a bűnös viszonyról, amely közte és nagyobbik gyermeke között szövődött. A kapcsolatból nyáron gyermek született. A nyomozók igazságügyi orvos szakértőt rendeltek ki, és keresni kezdték a férfit, aki ekkor a testvérekkel együtt már elhagyta Piliscsévet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik