Közélet

Filmbe illő dohányboltrablás – videóval

dohánybolt rablás (nemzeti dohánybolt rablás, )
dohánybolt rablás (nemzeti dohánybolt rablás, )

Ketten voltak, eltereltek, egyikük végül lefogta a lányt, társa pedig rezzenéstelen arccal kipakolta a kasszát.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a páros csütörtök este sétált be a kiskunfélegyházi dohánybolt ajtaján. Egyikük hirtelen a pult mögé lépett, dulakodni kezdett az eladóval, ezalatt társa felmarkolta a bevételt.

Az akciót biztonsági kamera rögzítette, és a szokásos – beront-fenyeget-kitép-szalad, esetleg bemegy-téblábol-elkér-szalad  – helyett egy komplett filmjelenetet kapunk, színészi játékkal, eltereléssel, csapatmunkával.

A rablókat egyelőre keresik a rendőrök, személyleírást is közzétettek róluk.  Egyikük egy körülbelül  50-55 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas férfi. Haja váll alá ér, a támadáskor piros színű baseball sapkát, kék színű feltűrt ujjú farmerkabátot, alatta kék színű inget, kék színű farmernadrágot és fekete színű félcipőt viselt. A rendőrség szerint nehézkesen mozog, mintha húzná a lábát, illetve a jobb lapockájánál kissé „púpos”.

Társa nagyjából  30-35 éves lehet, 185-190 cm magas, rövid barna hajú, kopaszodó, kerek arcú, körszakállas és pocakos. Fekete bőrkabát, kék-fehér hosszanti csíkozású ing, kék farmernadrág, sötét zokni és papucs volt rajta.

A rendőrség kéri, aki felismeri őket,  illetve érdemi információja van a bűncselekménnyel kapcsolatban, tegyen bejelentést.

Nemrégiben Budapesten rögzített biztonsági kamera egy Nemzeti Dohánybolt elleni, nem mindennapi „merényletet”. A XIII. kerületi trafikot négykézláb pakolta ki egy betörő.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik