Közélet

Négykézláb pakolta ki a trafikot – videó

Hiába volt a jól kitervelt akció, hamar elkapták a betörőt.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a XIII. kerületi trafikba szerda hajnalban törtek be. A tolvaj autóval érkezett, az egyenruhások a járműre figyeltek fel, miután elszáguldott a Béke út – Frangepán út kereszteződéséből. A járőrök megállították a sofőrt és igazoltatták. Közben kiderítették, a kocsit amivel furikázott, nem sokkal korábban lopták el a XIII. kerületből. A rendőrök átvizsgálták az autót, és nem kellett igazán keresgélniük: az utastér roskadásig volt cigarettával. A tolvaj nem tudott elszámolni az értékes portékát rejtő kartonokkal. Az árut az egyenruhások lefoglalták.


police.hu

Ezzel egy időben fény derült arra is, percekkel korábban betörő járt a XIII. kerületi dohányboltban. Az eseményeket biztonsági kamera rögzítette, “meglepő módon” a tettes „akciózott” a felvételen. Settenkedett, mint egy nagymacska, majd futott, mint egy nyúl – ahogy az a videón is látszik.

Hiába a sietség, végül a fogdán kötött ki. Lopás miatt indult eljárás ellene. A rendőrség kezdeményezte előzetes letartóztatását.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik