Közélet

Bíróság elé állhat a kislányt megrontó pilicsévi rém

laskai lászló (piliscsév, laskai lászló, )
laskai lászló (piliscsév, laskai lászló, )

A kapcsolatból gyermek is született.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a rendőrség csütörtökön befejezte a nyomozást a 33 éves férfi ellen, aki a gyanú szerint megrontotta a szomszédjában lakó kislányt. Az ügy iratait már megküldték az ügyészségnek, azzal a javaslattal, hogy állítsák bíróság elé a tettest.

A rendőrség az ügy részleteiről eddig nem beszélt, most azonban közölték, az édesanya tett feljelentést a férfi ellen, miután tudomást szerzett a bűnös viszonyról. A nyomozók igazságügyi orvos szakértőt rendeltek ki, és keresni kezdték a férfit, ám nem találták, így elfogatóparancsot adtak ki ellene.

Mint ismert, a gyanúsított nem egyedül lépett le – vitte kamaszodó szerelmét és annak kishúgát is. Napokon át gyalogoltak, több tíz kilométert tettek meg így, ezalatt csak egyszer aludtak panzióban. Mikor elfogyott a pénzük, a férfi kirabolt egy idős, pilismaróti asszonyt. Megverte, elvette az ékszereit és a pénzét, majd sorsára hagyta a sérült asszonyt. A rendőrök egy kisboltnál kapták el másnap, a határnál, vele voltak a gyerekek is. A támadó azóta is előzetes letartóztatásban van, és megrontás mellett rablás miatt is felelnie kell.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik