Közélet

Zsebeseket füleltek le a Szigeten

Szigetsör (sziget, sör, fesztivál, )
Szigetsör (sziget, sör, fesztivál, )

Telefonokat, bankkártyákat, fesztiválkártyákat találtak az egyik elfogott férfinél.

Három férfi értékeinek ellopásával gyanúsítják az a 34 éves külföldi személy, aki a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2013. augusztus 10-én a sértettek nadrágzsebéből eltulajdonította azok értékeit a Szigeten. Z. S. ellen a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. A rendőrök az ellopott mobiltelefonokat, személyi okmányokat, bankkártyákat és fesztiválkártyákat elfogásakor a férfinál megtalálták – írja a Police.hu

Az Index információi szerint egyébként szombaton este komoly lopássorozat volt a Szigeten.

A rendőrségi oldal arról is beszámol, hogy Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást P. Péter 20 éves és R. Attila Péter 22 éves budapesti lakosok ellen. A két férfi a rendelkezésre álló adatok szerint 2013. augusztus 10-én hajnalban a fesztivál nagyszínpadja mellett felállított sátrakból különböző értékeket tulajdonított el.

Ezen kívül a 21. Sziget Fesztivál ideje alatt 2013. augusztus 10-én 22 óra 15 perckor a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai két külföldi személyt állítottak elő, akiknél a rendőri ellenőrzésen kábítószergyanús anyagokat találtak. Az elfogott és előállított gyanúsítottak ellen – szabadlábon hagyásuk mellett – kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Budapesti Rendőr-főkapitányság III. Kerületi Rendőrkapitánysága.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik