Közélet

Újabb részletek a londoni horrorról

londoni gyilkosság alexandra (londoni gyilkosság, )
londoni gyilkosság alexandra (londoni gyilkosság, )

Fél évig élt egy házban Alexandrával, a Londonban meggyilkolt lánnyal és állítólagos gyilkosával a Borsnak nyilatkozó fiú. Elárulta: haverság alakult viszonnyá a két fiatal között.

A nevét nem vállaló fiatalember Angliában értesült arról, hogy két volt lakótársa az áldozata és a feltételezhető tettese annak a bűncselekménynek, amely megdöbbentette az egész országot és a londoni magyar közösséget is.

“Kilencen lakunk magyarokkal a házban. Mondhatni, ez egyfajta átjáróház, jönnek-mennek az emberek. Lacival körülbelül hat hónapot laktunk együtt, mindketten egyágyas szobában. Egyik nap jött Szandi, és beköltözött az egyik dupla szobába, ahol már lakott egy magyar pizzafutár fiú. Azt mondta nekünk, hogy kényszerből választotta ezt a megoldást – mesélte a lapnak.

A volt lakótárs szerint a lány egy irodában dolgozott, és szerette a munkáját, míg feltételezett gyilkosa egy raktárban vállalt munkát, normális életet élt, soha el nem késett a munkából, a munkatársai szerették. „Néha megkérdeztük, miért rak ki félelmetes képeket a Facebookjára, de csak azt mondta, tetszenek neki, és ennyi. Senki el nem tudja róla képzelni, hogy ölne. Nyugodt embernek ismertük meg” – mesélte barátjáról a Londonban élő férfi.

Mint arról korábban beszámoltunk, Alexandrára a napokban találtak rá a rendőrök, a gyilkos egy bőröndbe rejtette a holttestet és London külvárosában hagyta. Kiderült, a lányt megfojtották. A rendőrség egy 29 éves magyar férfit fogott el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik