Közélet

Olyan lányért ölte meg barátját, akinek egyikük sem kellett

kesel(210x140)(5).jpg (késelés, szurkálás, támadás, )
kesel(210x140)(5).jpg (késelés, szurkálás, támadás, )

A gyilkos többször megszúrta barátját.

A püspökladányi fiúk tavaly ismertek meg egy helyi lányt, akire mindketten szemet vetettek. Választottjuk azonban egyiküktől sem akart semmit, ám hódolói egyre látványosabb rivalizálásba kezdtek, viszonyuk is igencsak megromlott emiatt. Úgy döntöttek, megküzdenek a lány kegyeiért.

Október 30-án az áldozat egy barátjával ment el egykori cimborájához, kihívta őt az utcára. Verekedni kezdtek, majd a 17 éves fiú kést rántott és szúrt, többször is: a hátát, hasát, mellkasát. A 18 éves fiatal menekülni próbált, támadója üldözte. Nem jutott messzire, néhány száz méter után összeesett.

A gyilkos hazaindult, de még szólt áldozata kísérőjének, hívja a mentőket, mert a barátja rosszul van. Mire a mentők kiértek, már halott volt. A tettes vonatra ült és Szolnokra utazott, félt a következményektől. Később azonban feladta magát.

Az ügyben a Hajdú-Bihar Megyei Főügyészség emberölés miatt emelt vádat. A vádlott előzetes letartóztatásban van, az ügyész a vádiratban szabadságvesztés kiszabását indítványozta vele szemben.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik