Közélet

Sírba viszi a politikusok szextitkait a bordélykirály

prostitualt(210x140)(3).jpg (utcalány)
prostitualt(210x140)(3).jpg (utcalány)

R. Kamillóra februárban csaptak le a kommandósok. Négy hónapig volt rács mögött.

A bordélyházak üzemeltetésével gyanúsított milliárdos több pesti éjszakai lokál tulajdonosa. Sokat látott, de nem adja ki a befolyásos és ismert kuncsaftokat. A bordélykirály szabadulása után a Borsnak adott először interjút.

Felháborítja, hogy azt írták róla, Portik Tamás kérésére az ő night clubjában készültek kompromittáló felvételek ismert politikusokról. Elmondta, a dúsgazdag vállalkozó vendégként többször eljárt a szórakozóhelyeire, és mint embert sajnálja, de ha bűnös, egye meg, amit főzött. Hozzáfűzte: nem készített felvételeket sem színészekről, sem politikusokról, senkiről. Hangúlyozta: ezek mocskos, aljas rágalmak. Perelni azonban nem akar.

Ügyével kapcsolatban azt nyilatkozta, ő csak bérbe adott egy lakást egy nőnek, ám kiderült, az asszony édesanyjával együtt több ingatlanban is kuplejárt üzemeltet. Ám ehhez neki semmi köze, és ezt bizonyítani is tudja. Úgy hiszi, azért fogták el, mert ő ikonnak számít a vendéglátásban, ez pedig fegyvertény a rendőröknek.

Szó esett betegségéről is. Elmondta, hepatitis C fertőzéssel, vagyis a „néma halállal” küzd. Az orvosa azt tanácsolta neki, rendezze el a dolgait. R. Kamilló közölte, az biztos, hogy mindent, amit tud, azt magával viszi a sírba, szóljon az rendőrről, politikusról vagy bárkiről.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik