Közélet

Szétmarta a hipó a diákok ruháját az uszodában

uszoda (uszoda, )
uszoda (uszoda, )

Első osztályos kisdiákok ruhája ment tönkre szerdán a Kecskeméti Fürdőben. A bajt feltehetően a takarításhoz használt hipó okozta.

Úszóoktatáson vett részt a Béke iskola egyik elsős osztálya szerdán reggel a Kecskeméti Fürdőben, de miután a fiúk bementek az öltözőbe, kis idő múlva már jöttek is ki a helyiségből. A gyerekek nagyon szúrós, tömény szagra panaszkodtak az őket kísérő tanítónőnek – írja a baon.hu.

Kiderült, hogy a bajt a takarításhoz használt vegyszer, vélhetően hipó okozta, amelyet nem mostak fel alaposan a kőről. Azok a táskák, amelyeket a gyerekek letettek a kőre, a vegyszer miatt károsodtak, és ugyanez volt a helyzet a véletlenül leejtett pólókkal és más ruhadarabokkal is – részletezi a portál a Petőfi Népe című lap értesülésére hivatkozva.

A Kecskeméti Fürdőt üzemeltető Hírös Sport Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója szerint a takarítást végző alvállalkozó elismerte a hibát, és vállalta, hogy a családok kárát megtéríti. Összesen nyolc gyereknek károsodott a ruhája (póló, kabát, táska, zokni, sapka), és két tanulónak ment tönkre egynél több holmija.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik