Közélet

Gyermeke minden csontját összetörte

babaláb (babalábacska)
babaláb (babalábacska)

A kisfiának egyetlen ép csontja nem maradt. A koponyáját is többször betörte. Felelőtlennek tartja magát.

Vádismertetéssel megkezdődött az újszülött gyermekének életveszélyes sérüléseket okozó tiszakécskei nő pere csütörtökön, a Kecskeméti Törvényszéken. A 33 éves nő egyedül nevelte tavaly februárban született kisfiát, akivel rokonoknál, ismerősöknél vagy épp albérletben lakott. Mivel a gyermekét nem látta el kellőképpen, és a védőnők számára elérhetetlen volt, a gyermek nevelőszülőnél való elhelyezéséről döntöttek.

A gyámügy intézkedése révén a gyermekorvos kórházba utalta a csecsemőt. Kiderült, hogy a kisfiú koponyacsontját többször betörte, amitől agyzúzódást és koponyaűri vérzést szenvedett. A bordáit összeroppantotta, így megsérült a tüdeje, de a jobb combcsontját is összezúzta.

A nő a 2006 novemberében született nagyobbik fiát is rendszeresen verte, amíg hároméves korában a nagyszülőkhöz nem került. Ebben az esetben is volt eljárás, de a szülők tagadták, hogy bántották volna gyermeküket.

A csütörtöki tárgyaláson a nő nem tett vallomást, ezért a nyomozati vallomását olvasta fel Surányiné Pólik Edina tanácsvezető bíró. Az asszony felelőtlennek tartja magát, de a bűncselekmény elkövetését tagadta. Az előzetes letartóztatásban lévő vádlottat különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés kísérletével és kiskorú veszélyeztetésével vádolják.

Csótányt, döglött patkányt és emberi ürüléket etettek gyermekeikkel. Pornófilmeket nézettek a kicsikkel, majd kipróbálták rajtuk az összes pózt. Az ország legkegyetlenebb szüleiről itt olvashat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik