Közélet

Ők az ország legkegyetlenebb szülei

csotany(1)(210x140)(2).jpg (csótány, )
csotany(1)(210x140)(2).jpg (csótány, )

Csótányt, döglött patkányt és emberi ürüléket etettek gyermekeikkel. Pornófilmeket nézettek a kicsikkel, majd kipróbálták rajtuk az összes pózt.

A Pest megyei szülőket az év elején vették őrizetbe. Az ügy vizsgálata teljes hírzárlat mellett folyik, hiszen az áldozatok gyermekkorúak, a bűncselekmények pedig minden képzeletet felülmúló kegyetlenségről árulkodnak.

A Bors információi szerint a rémtetteknek a helyi gyámhivatal vetett véget. Nevelőszülőknél helyezték el a két kisfiút és a kislányt. A nevelők azonban olyan jeleket tapasztaltak a gyerekeken, amelyek szörnyű élmények átélésére utaltak. A kicsiket egy klinikai szakpszichológus vizsgálta meg, az interjúk során pedig borzalmas történések sokaságáról beszéltek.

A szülők rendszeresen pornófilmeket nézettek a gyerekekkel, s az ott látott összes szexuális módozatot ki is próbálták rajtuk. Az apa és az anya is megrontotta őket, a nő többször mobiltelefonjával rögzítette férje ténykedését. De nem csak szexuálisan zsákmányolták ki a kicsiket. Bántalmazták és különböző megaláztatásoknak vetették alá őket. A gyanú szerint előfordult, hogy a megfélemlített gyerekeknek csótányokat, patkánytetemet, emberi ürüléket kellett fogyasztaniuk – írja a lap.

Ha egy másik, anyának nem nevezhető szörnyről szeretne olvasni, kattintson ide!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik