Közélet

Portik cégvezetőit is őrizetbe vették

portik tamás (portik tamás, tek, maffia, )
portik tamás (portik tamás, tek, maffia, )

Csalás gyanúja miatt őrizetbe vette a rendőrség pénteken a Portik Tamás családi érdekeltségébe tartozó egyik kft. két vezetőjét Hódmezővásárhelyen - értesült a Magyar Nemzet.

A napilap szombati számában megjelent cikk szerint az őrizetbe vételek tényét a rendőrség megerősítette, további részleteket azonban nem árultak el a nyomozás érdekeire hivatkozva.

A szóban forgó cégnek a társvállalkozása az a – szintén Portik-érdekeltségű – kft., amelynek székhelyén, a fővárosi Galamb utca 4. szám alatti irodában a Kósa Lajos Fidesz-alelnököt lejárató videofelvételt készítették. A kisfilmet nem sokkal a 2010-es választások előtt tették fel az internetre, és azon egy férfi vesztegetéssel vádolta meg Kósa Lajost. Az illető később azt mondta: a Nemzetbiztonsági Hivatal emberei kényszerítették a szöveg felolvasására – olvasható a Magyar Nemzetben.

A cikk szerint Portik érdekeltségéhez köthető egyebek mellett az a honlap is, amely 2007-ben kirobbantotta a Zsanett-ügyet.

A köztévé híradójának birtokába került újabb rendőrségi dokumentumok szerint a Portik-Laborc találkozók után, 2010-ben készülhetett a Kósa Lajost, a Fidesz alelnökét, Debrecen polgármesterét rágalmazó videofelvétel.

A Portik-ügyről szóló korábbi cikkeinket itt találja!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik