Közélet

Cigivel és sörrel várta a rendőröket Páva Zsolt lányának támadója

Nyerges Zoltán (nyerges zoltán)
Nyerges Zoltán (nyerges zoltán)

Fogalma sem volt róla, hogy 300 rendőr keresi, egy ismerőse szólt neki, hogy adja fel magát.

A támadó több mint egy hétig bujkált, végül múlt vasárnap feladta magát. A bama.hu úgy tudja, hogy a férfinek fogalma sem volt arról, hogy a térfigyelő-kamerák felvételei alapján azonosították, és mindent tűvé tesznek érte a rendőrök. Állítólag az egyik ismerőse szólt neki, hogy „tele vannak a fényképével” az újságok.


Fotó: MTI / Lendvai Péter

A pecsma.hu információi szerint Ny. Zoltán egy idős embernél dolgozott, kertészkedett. A munkáért cserébe enni kapott. Hallássérült munkaadója sem tudta, hogy a férfit keresik, mert sem tévéje, sem rádiója nincs. A lap szerint egy ismerőse hívta az egyik segélyhívó számot, közben azon poénkodtak, hogy a nyomravezetői díjat elfelezik. Míg a rendőrök a helyszínre értek, nyugodtan elszívtak két cigit és megittak egy sört. A 23 éves férfi a rendőrségen beismerte a bűncselekményt, jelenleg előzetes letartóztatásban van.

Páva Zsolt polgármester lánya néhány nappal ezelőtt elhagyhatta a kórházat. Az április 5-ei támádás közben az arc- és orrcsontja eltört, testén számtalan zúzódás keletkezett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik