Közélet

Halálra verték az eltűnt kamaszlányt

rendőr (rendőr, )
rendőr (rendőr, )

A gyilkos különös kegyetlenséggel ölt. Néhány órán belül elkapták.

A rendőrség délutáni tájékoztatása szerint a szigetszentmiklósi kamaszlány holttestére Halásztelken bukkantak rá a rendőrök csütörtök délután. A fiatal eltűnését egy nappal korábban jelentette édesapja. Azt mondta az egyenruhásoknak, délután 3 óra óta nem tud róla semmit. A keresésbe a RESCUE 24 Speciális Mentőszolgálat kutyás egysége is bekapcsolódott, végül segítségükkel sikerült megtalálni a lány holttestét.

A kiérkező orvos már csak a halál beálltát tudta megállapítani. A szakember szerint a fiatalt bántalmazták, ebbe halt bele. Az ügyben különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt indult eljárás, kezdetben ismeretlen tettes ellen.

Ez nem maradt sokáig így, a gyilkost rövid idő alatt beazonosították, néhány órán belül pedig el is fogták A tettesről egyelőre annyit tudni, hogy egy 31 éves, szigetszentmiklósi férfi. A bíróság pénteken elrendelte előzetes letartóztatását.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közölte, a vizsgálatok jelenleg is folyamatban vannak, szakértőket rendeltek ki. Arról továbbra sem beszélnek, hogy tettes és áldozata ismerték-e egymást, illetve egyelőre az indíték sem ismert.

Az áldozat információink szerint egy 16 éves hallássérült lány, Dominika. Szerettei már szerdán közzétettek egy képpel ellátott felhívást a Facebookon, hogy megtalálják a tinédzsert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik