Közélet

Elkapták Nyerges börtöntársát

nyerges börtöntársa (nyerges börtöntársa, pécs, )
nyerges börtöntársa (nyerges börtöntársa, pécs, )

A 40 éves férfi ellen kilenc elfogatóparancs volt érvényben.

A Páva Zsolt lányának támadója ellen folyó hajtóvadászat közben már több bűnözőt elkaptak, most például a legkeresettebb Baranya megyeit is. A pecsma.hu úgy tudja, hogy a férfi korábban együtt ült Nyergessel.

V. Csaba a megyei TOP10-es lista első helyén szerepelt, szerdán kapták el Pécsett, a Basamalom utcánál. Kitartottság, csalás, lopás és közokirat-hamisítás miatt keresték. A nyomozók már kihallgatták, őrizetbe vették.

A polgármester lányának támadóját állítólag keresi az alvilág és a romák is. Kállai Csaba, országos cigány fővajda például szerdai közleményében azt írta, hogy sajnálattal hallja, hogy még mindig nem sikerült kézre keríteni a pécsi polgármester lányának támadóját. Folyamatosan figyelemmel kíséri az ügyet, és örül neki, hogy a cigányság egységesen lép fel ezen eset okán is, és reméli, mihamarabb kézre kerül a Pécsen garázdálkodó szatír.

Mint országos cigány fővajda felszólítja a szökésben lévő Nyerges Zoltánt, hogy mihamarabb adja fel magát. Egyben kéri a cigányságot, hogy ha valakinek tudta van arról, hogy ezt az embert ki bújtatja vagy hol húzza meg magát, azonnal adja fel a cigány nép érdekében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik