Közélet

Bándy-ügy: soha nem hallott részletek

p lászló (p. lászló, bándy kata gyilkosa, )
p lászló (p. lászló, bándy kata gyilkosa, )

Éjszakai sikolyokról és egy rejtélyes A3-as Audiról is szó volt.

Védett tanúkat hallgatott meg a Pécsi Törvényszék a „Bándy-ügyben” kedden. Ők olyan részletekről számoltak be, melyekről „hivatalosan” eddig senki sem beszélt a nyilvánosságnak. A tavaly nyári gyilkosság kapcsán rengeteg pletyka kapott szárnyra, mi, miért és hogyan történhetett, számos kérdés felvetődött, részinformációkból azóta nincs hiány.  Hamarosan minden részletre fény derülhet.

Cigicsikk, Audi, veszekedő pár

A Bama.hu beszámolója szerint az egyik tanú azt vallotta, hogy a helyszínelés utáni harmadik napon ő találta meg azt a fehérneműt, amiről utóbb kiderült, hogy az eltűnt lányé volt. A bugyiban cigarettacsikkek és égésnyomok voltak, amelyekről elképzelhető, hogy később kerültek oda.

Egy másik fiatalember pedig arról beszélt, hogy a végzetes éjszakán az egyik környező utcában sikítást hallott. Ez a tanú azt állította, egy női hang azt kiabálta, hogy ne bántsatok, majd egy Audi A3-ast látott elhajtani a helyszínről.

Volt egy olyan tanú is, aki azon az éjszakán látott elmenni egy fiatal nőt és vele egy férfit. Úgy tűnt, veszekednek egymással.

Nem akarták, hogy a vádlott ott legyen

A keddi meghallgatottak zárt adatkezelést kértek, még a nevük sem hangzott el, mindannyian sorszámot kaptak, ezek alapján szólították őket. Voltak, akik azt akarták, P. László ne legyen a tárgyalóteremben, mialatt beszélnek – jelentette a Hír TV helyszíni tudósítója.

Ahogy arról beszámoltunk, a büntetőper hétfőn kezdődött, azóta számos tanút meghallgattak. Köztük volt a gyilkos édesanyja és volt élettársa, Bándy Kata volt barátja, több barátnője, kollégája, és a lány édesapja is. A kedden sorra kerülő tanúk beszámolóit nem ismerni olyan részletességgel, mint az említett hozzátartozókét, ugyanis Antal Gábor bíró kedden megtiltotta az élő internetes tudósításokat, mondván, a tudósításokból megismerhették a tanúk egymás vallomásait, ez pedig befolyásolhatja őket.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik