Közélet

Újabb szatír Pécsett

eroszak(3)(960x640)(1).jpg (erőszak, )
eroszak(3)(960x640)(1).jpg (erőszak, )

Támadója erőszakoskodni akart vele, molesztálta. A lányt a nála lévő paprikaspray mentette meg.

Hétfőn este fél 11-kor edzés után egyedül indult haza a pécsi Munkácsy utcából egy fiatal lány, amikor atrocitás érte – írja a bama.hu. A lány a történtek után felhívást tett közzé a Facebookon: „Osszátok meg, hogy mindenki tudja, lányok, ha egy ilyen alak megy oda hozzátok rögtön hívjatok segítséget!” A személyleírás alapján a férfi átlagos testfelépítésű, 30 év körüli, világos, tüske haja van, szürke kabátot és világos farmert viselt, szeme világoskék, kancsal.

„Először csak invitált, hogy igyak meg vele valamit, de elutasítottam. Végig követett, mikor a lakásom előtti házhoz értünk, már fogdosni kezdett és lefogott. Erre az arcába fújtam a paprikasprayt. Sikerült kibújnom, futni kezdtem és segítségért kiabáltam, amit meghallott a házban lakó rendőr, aki segítséget hívott, és a rendőrök percek alatt megtalálták a férfit” – írja a megtámadott lány.

Zsobrák Péter, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a lapnak elmondta, személyi szabadság megsértése miatt indítottak eljárást a 27 éves fiatal ellen. A rendőrök munkáját segítette, hogy azonnal jelezték az esetet, ez pedig nagyon fontos az eredményesség szempontjából – fűzte hozzá.

A tavalyi év egyik legmegrázóbb tragédiája ugyancsak Pécs városához, és egy szexuális bűncselekményhez köthető. A 25 éves  Bándy Katát tavaly júliusban ölték meg, gyilkosa – bár azóta több különöző verzióval is előállt – azt mondta, egyszerűen megkívánta a lányt. Mámoros állapotban volt, amikor megfojtotta őt. A fiatal pszichológusnő nem tudott kikerülni a férfi szorításából.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik