Közélet

Mégis megerőszakolták Bándy Katát?

Bandy-Kata(960x640)(6).jpg (bándy kata, )
Bandy-Kata(960x640)(6).jpg (bándy kata, )

A bama.hu információi szerint a P. László elleni vádiratban szexuális erőszak is szerepel. A Blikk úgy tudja, egy pécsi kukában találták meg a fiatal lány alsóneműjét.

A meggyilkolt pécsi pszichológusnő gyilkosa, P. László elleni vádirat tartalmazza – a többi közt – azt is, hogy a vádlott szexuális erőszakot is elkövetett – értesült a baranyai portál. (A lap emlékeztet: nem árt tudni ugyanakkor, hogy jogi értelemben a megkezdett aktus is erőszaknak számít, sőt, már a nemi szervek érintkezése is.)

Úgy tudják, a vádirat szerint alig több mint egy óra alatt zajlott le a dráma. P. László ez alatt többször szexuális ajánlatokat tett áldozatának, aki igyekezett olyan helyre jutni, ahol emberekkel találkozhat, segítséget kérhet. A férfi végig szorosan a nyomában, mellette volt, átkarolta a vállánál, a nyakánál, így tulajdonképpen erőszakot alkalmazva hurcolta magával a fiatal nőt az elhagyott területre, a gyilkosság színhelyére, ahol a táskája szíjával fojtotta meg. Majd miután a lány meghalt, elvette értékeit.

A bama.hu szerint a vádirat nem tartalmaz arra való utalást, hogy – mint azt korábban P. László állította – már korábbról ismerték volna egymást a fiatal pszichológusnővel, vagyis, hogy nem a gyilkosság éjszakáján találkoztak először.

Közben a Blikk arról ír, hogy a 26 éves férfi a gyilkosság után levetkőztette Bándy Kata holttestét, és úgy menekült el a helyszínről, hogy magával vitte a lány alsóneműjét. P. László azonban néhány méter után meggondolta magát, és a kukába dobta a fehérneműt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik