Közélet

Népes csoport esett a rendőröknek Kenderesen

Az bőszített fel autósokat, hogy igazoltatni akarták őket, ismerőseikkel összefogva támadtak a járőrökre.

Január 24-én a kenderesi rendőrök megállítottak egy személyautót, mert úgy tudták, a sofőr ivott, mielőtt a volán mögé ült. A négy utas közül három nem igazolta magát, sőt, trágár szavakkal szidták és megölésükkel fenyegették őket. Végül visszaültek a kocsiba és elhajtottak. A rendőrök erősítést kértek és a menekülők után indultak: az egyik utcában utol is érték őket. Ott akkorra azonban már egy népes csoport várta őket, és nekiestek a járőröknek.

A négy rendőr közül kettő könnyű fejsérülést szenvedett, az időközben megérkező erősítés azonban rendet tett. A tömegből három férfit vettek őrizetbe csoportosan, rendőr sérelmére elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt. A Szolnoki Járásbíróság nyomozási bírája pedig elrendelte előzetes letartóztatásukat – írja a szoljon.hu.

Ha kíváncsi rá, mi köze Horthynak a hatszáztíz kilós Bélához, Sylvester Stallonéhoz, Gyurcsány emberéhez, a kínai legyezőhöz, a dobozos Bon Jovihoz, a Kincses Kalendáriumhoz, Tarantinóhoz és a katicákhoz olvassa el békésebb riportunkat Kenderesről.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik