Közélet

Megvertek egy gázszerelőt a Józsefvárosban

gázcső (gázvezeték, )
gázcső (gázvezeték, )

A józsefvárosi társasház lakója nem akart fizetni az elvégzett munkáért. A megvert alkalmazott kórházba került, a rendőrség pedig eljárást indított.

A VIII. kerületi Csepreghy utcában még múlt szombaton helyszíni felméréssel megállapították a kombi gázkészülék hibáját, a javítási költségről és a cserélendő alkatrészről hétfőn árajánlatot tettek a lakás tulajdonosának, amelyet a férfi elfogadott. Kedden a szerelést a cég munkatársa el is végezte, de a számla átadásakor a tulajdonos jelezte, nem fizeti ki a 65 ezer forintos összeget. A cég alkalmazottja ezért a készülékből ki akarta szedni az általa beépített alkatrészt, amit a férfi nem engedett.

A tulajdonos erre hátulról leütötte, majd összerugdosta a földön fekvő szerelőt, és letépte nyakláncát. A szerelő ekkor értesítette a mentőket és a rendőrséget. A férfit kórházba vitték, az orvosok azóta is megfigyelés alatt tartják.

Mint Papp János, a budapesti gázkészülék-szereléssel és javítással foglalkozó bt. vezetője elmondta, a támadás szándékos volt, ugyanis a megrendelő tisztában volt a szolgáltatás összegével, és ennek tudatában rendelte azt meg.

A VIII. kerületi rendőrkapitányság az elkövetővel szemben súlyos testi sértés kísérlete miatt indított eljárást.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik