Közélet

Az állítólagos uzsorás a sztárügyvédet vádolja

Ruttner-Gyorgy-(430x286)(1).jpg (Ruttner györgy, sztárügyvéd)
Ruttner-Gyorgy-(430x286)(1).jpg (Ruttner györgy, sztárügyvéd)

Nem uzsorás, Ruttner György pedig nem adja vissza a pénzét, amelyet korábban letétbe helyezett nála - állítja a Blikkben.

A férfi szerint az ügyvéd összesen 60 millió forinttal tartozik neki és testvérének. A Blikk előzőleg azt írta, uzsorások fenyegetik az ügyvédet, aki a napokban feljelentést tett. A négy állítólagos uzsorás egyike, egy férfi azt mondta: nem uzsorás, Ruttner Györgynél letétbe helyeztek az öccsével 30-30 milliót, de az ügyvéd nem akarja visszaadni a pénzt, amiből ingatlant akartak venni.

A magát becsületesen adózó építési vállalkozónak nevező férfi a letéttel kapcsolatos eredeti papírokat széfben őrzi, és azt állítja akár a hazugságvizsgálatot is vállalná, ha kell. A férfi állításaira az ügyvéd úgy reagált: bizonyítékokkal fordult a rendőrséghez. Szó sincs letétről, egyértelműen uzsorakölcsönt kapott. Ha hamisan bűncselekménnyel vádolja meg bárki, azonnal megteszi a szükséges lépést – tette hozzá Ruttner György.

Az ügyvéd korábban nagyon szeretett volna egy farmot panzióval, halastóval, lovardával, borok templomával és körszínházzal. Devizahiteles lett, majd korábbi ügyfeleitől vett fel pénzt 10 százalékos kamatra.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik