Közélet

Kórházba vitték a gyerekgyilkost

Tököli börtönkórház (tököl, börtön, kórház, büntetés-végrehajtás)
Tököli börtönkórház (tököl, börtön, kórház, büntetés-végrehajtás)

A Blikk szerint az egyik hajléktalant, K. Józsefet kórházban kezelik.

Sürgősségi osztályra szállították Szita Bence egyik feltételezett gyilkosát, K. Józsefet (41). A Blikk információi szerint a férfira a Kaposi Mór Oktató Kórházban kommandósok vigyáznak. A lap úgy tudja, K. József besárgult.

Előzőleg újabb megdöbbentő részlet került nyilvánosságra a brutális kaposvári gyilkosságról. Orvosi körökből származó információk szerint a 11 éves gyermek még élt, amikor eltemették. Erre a máj állapotából következtettek. A gyermeket 24 késszúrás érte, és egy ásóval is bántalmazták, rendkívüli brutalitással végeztek vele.

Mint ismert, a 11 éves fiút október 29-én ölték meg, holttestére a rendőrök múlt szombaton bukkantak rá. Bencével brutális módon végeztek. A rendőrség a gyerek nevelőapjának volt élettársát, az eltűnést bejelentő 47 éves nőt, valamint két kaposvári hajléktalan férfit gyanúsította meg az előre kitervelten, különös kegyetlenséggel elkövetett gyilkossággal. A Kaposvári Törvényszék vasárnap mindhármukat előzetes letartóztatásba helyezte.

Az asszony először tagadta a bűncselekmény elkövetését, kedden azonban kirendelt ügyvédje, Berlik Zoltán tájékoztatása szerint részletes, a saját bűnösségére vonatkozóan is teljes, feltáró vallomást tett. A Bors legújabb számában azonban már arról számolt be, hogy a nő azt mondta a nyomozóknak, bár ott volt a helyszínen, amikor nevelt fiával végeztek, de ő maga nem vett részt a kivégzésben, és nem is nézte végig, ahogy Bencét megölik.

Hasonlóképpen vallott az egyik hajléktalan is. A férfi állítja, ő csak a holttest eltüntetésében segített, azt is csak azért, mert késsel fenyegették. A lap szerint azonban a rendőrök azt valószínűsítik, hogy mindhárom gyanúsított ott volt a kisfiú halálra kínzásánál.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik