Közélet

Szabadlábon a budai családirtó

kes(210x140)(2).jpg (kés, szurkálás, )
kes(210x140)(2).jpg (kés, szurkálás, )

A Blikk úgy tudja, a kényszergyógykezelésre ítélt férfit ideiglenesen bocsátották szabadlábra, s most apja felügyelete alatt áll.

Amint arról beszámoltunk, P. Károly 2008-ban több késszúrással megölte feleségét és 3 éves kislányát a család budai villájában. Tettét később azzal indokolta, hogy tévképzetei voltak. Abban a hitben élt, hogy a Földről menekülni kell, mert pusztulásra van ítélve. Naplójának tanúsága szerint azt gondolta, az a küldetése, hogy űrhajót építsen, és kimenekítse családját a Szíriusz nevű bolygóra.

Egy októberi napon aztán lemészárolta családját, majd kivágta a saját nyelvét. P. Károlyt végül kényszergyógykezelésre ítélték.

A Blikk pénteki cikke szerint a férfit nemrég kiengedték az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetből. A lap úgy tudja, most szüleivel él a XVII. kerületben, de már nem kell felügyelet alatt állnia, oda megy, ahová csak akar. A budai  luxus lakóparkban már össze is fogtak a szomszédok, ugyanis nem szeretnék, ha P. Károly visszaköltözne. Elhatározták, hogy összedobják a pénzt, és megveszik P. Károly cirka 40 milliós lakását, amit egyébként szörnyű tette után teljes egészében megörökölt.

Állítólag van olyan szomszéd, aki hitelt vesz fel, hogy be tudjon szállni a lakásvásárlásba, mert úgy érzi, a biztonsága megér ennyit. Bár szabadulása óta nem látták még a környéken P. Károlyt, de mindenki retteg attól, hogy előbb-utóbb felbukkan.

A Blikk egyébként úgy tudja, a lakásvételi szándékra még nem reagált a családirtó rokonsága.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik