Közélet

Munkások zuhantak a mélybe Oroszlányban

építkezés (építkezés, )
építkezés (építkezés, )

Mindkét sérültet kórházba vitték, az ügyben eljárás indult. Irotán is mentőt riasztottak egy munkáshoz, de rajta már nem lehetett segíteni.

A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság pénteki tájékoztatása szerint a két férfi az oroszlányi garázssoron dolgozott, éppen javítási munkálatokat végeztek, amikor a tető hirtelen beszakadt alattuk. A szerencsétlenül járt alkalmazottak négy métert zuhantak. Mindketten megsérültek, a mentők kórházba vitték őket.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, az eljárás foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt folyik, egyelőre ismeretlen tettes ellen.

A Borsod megyei Irotán is mentőt riasztottak egy munkáshoz. A 65 éves edelényi bádogos egy családi háznál dolgozott, amikor leesett a tetőről. A férfi a megyei rendőr-főkapitányság szerint gyakorlatilag „fennakadt” az egyik ablakon. Már nem tudták megmenteni az életét.

Bár az áldozat nem viselt munkavédelmi sisakot, és biztosító kötelet sem használt, kiderült, nem ezért halt meg. A rendőrség közigazgatási eljárást indított az ügyben, az elsődleges orvosi vélemény szerint ugyanis a férfit szívroham vitte el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik