Közélet

Rádöbbent a valóságra a hummeres ámokfutó

bilincs(960x640)(1).jpg (bilincs)
bilincs(960x640)(1).jpg (bilincs)

Az osztrák férfi, aki halálra gázolt egy magyar motorsrendőrt, állítólag nagyon sajnálja tettét.

Most kezd csak ráeszmélni tette súlyára az az osztrák férfi, aki halálra gázolta Kenéz Imrét Apátfalván – írja a Blikk. A lap úgy tudja, a férfit, aki a tököli rabkórházban fekszik, elfogásakor összesen négy lövés érte. Maradandó sérülést ugyan nem szenvedett, de még hosszas utókezelés vár rá.

Ügyvédjei már meglátogatták a kórházban, de azt egyelőre nem tudni, hogy mikor fog vallomást tenni. Állítólag most barátkozik a gondolattal.

Ahogy arról beszámoltunk, az osztrák férfi egy héttel ezelőtt halálra gázolta az őt megállítani szándékozó motorosrendőrt a Csongrád megyei Apátfalván. Az ámokfutót csak négy lövéssel tudták leteríteni a rendőrök. A férfi vérében ópiát- és morfinszármazékot is találtak. Ráadásul nem ez volt az első eset, hogy a balhés multú osztrák férfi rendőrökkel keveredett összetűzésbe. Sajtóhírek szerint korábban előfordult, hogy puszta kézzel esett neki az intézkedő közúti rendőrnek, komoly sérüléseket okozva neki. A bűnözői karrierjét 15 évesen kezdő férfi a hírek szerint régebben betöréseket követett el, kábítószerrel üzletelt, de szerepel a bűnlajstromán fegyveres rablás, garázdaság, késelés, autólopás, orgazdaság és biztosítási csalás is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik