Közélet

Súlyos bántalmazás egy ózdi diszkóban

törött-sörösüveg (törött sörösüveg)
törött-sörösüveg (törött sörösüveg)

A fiatal fiúnak egy sörösüveget törtek szét a fején.

A rendőrség tájékoztatása szerint vasárnapra virradó éjszaka az egyik ózdi szórakozóhelyen verekedés tört ki. A diszkóban két férfi folyamatosan provokált egy fiatal párost, állandóan a közelükben voltak, lökdösték őket. Majd az egyik kötekedő – egy 30 éves férfi – minden előzmény nélkül fejbe vágta a 16 éves fiút a nála lévő sörösüveggel. A fiatal az ütéstől a földre zuhant. Támadója még ekkor sem hagyta békén, többször lesújtott rá a törött palackkal. A fiú, hogy megvédje magát, felemelte a kezeit,  az üveg így szétvágta a jobb könyökét.

A verekedő és barátja ezután menekülőre fogták, de „búcsúzóul” még cimborája is megütötte a kamaszt. Ezt látva a szórakozóhely vendégei közbeléptek. A fiú és barátnője kihasználták a lehetőséget, kirohantak a diszkóból és értesítették a rendőröket és a mentőket is.

A fiatal az elsődleges vizsgálatok szerint súlyosan megsérült, a mentők kórházba vitték. Támadóit a rendőrök előállították. Ellenük felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult eljárás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik